Patisserie-Chocolaterie Peter Lemmens -

Bruiloft - Bruidstaarten

De mooiste dag van uw leven moet gevierd worden met de lekkerste taarten en vlaaien.
In ons bruidsmagazine vindt u een groot assortiment taarten en andere lekkernijen die niet mogen ontbreken op uw feest. De taarten maken wij op met marsepeinen roosjes en parels. Maar misschien heeft u bijzondere wensen: een tekst, een beeldje, een foto of een bepaalde vorm.
In overleg kunnen door ons de taarten worden geleverd op uw feestlocatie. Wij hebben ook étageres om de taarten mooi te presenteren. Bestel het speciale magazine of kom het in een van onze winkels halen. U kunt het magazine ook downloaden van deze site. Dan kunt u thuis in alle rust uw keuze maken.  
grenachegâteau (rechthoekig)

grenachegâteau (rechthoekig)

Bodem van macarondeeg. Als onderlaag crème au beurre met hierop eigengemaakte meringue (eiwitschuim) en als top wederom crème au beurre. De bovenkant is een deksel van macarondeeg. Rondom afgewerkt met crème au beurre, melkchocolade snippers en bovenop een laagje grenache. Kan tevens gemaakt worden met mokkacrème. Kan voor 20 of 40 personen gemaakt worden. 

20  personen  €  66.25            40  personen  €  109.75

Aardbeiengâteau

Aardbeiengâteau

Een soezenring op een macronbodem gevuld met verse aardbeien en slagroom. De taart is rondom afgewerkt met crème au beurre en een laagje hazelnootkrokant. 

klein  €  26.15        middel  €  33.00          groot  €  40.30

Kersengâteau

Kersengâteau

Een soezenring op een macaronbodem gevuld met kersen en slagroom. De taart is rondom afgewerkt met crème au beurre en een laagje hazelnootkrokant. 

klein  €  24.70        middel  €  31.15          groot  €  37.60

Sachertorte

Sachertorte

Macaronbodem met daarop een luchtige chocoladebiscuit. Hierop chocolade slagroom en een beetje eigengemaakte frambozenconfituur. De zijkant en bovenkant zijn ook met chocolade slagroom afgestreken. De hele gâteau is overgoten met grenache en gegarneerd met Physalis. 

klein  €  24.75          middel  €  32.85        groot  €  40.50

Likeurgâteau

Likeurgâteau

Macaronbodem met crème au beurre, luchtige biscuit, besprenkeld met likeur en crème au beurre met likeur erin. De taart is aan de zijkant afgestreken met crème au beurre met likeur en aangezet met pure chocolade snippers. 

klein  €  22.45        middel  €  29.65          groot  €  37.65

Grenachegâteau

Grenachegâteau

Bodem van macarondeeg. Als onderlaag crème au beurre met hierop eigengemaakte meringue (eiwitschuim) en als top wederom crème au beurre. De bovenkant is een deksel van macarondeeg. Rondom afgewerkt met crème au beurre, melkchocolade snippers en bovenop een laagje grenache. 

klein  €  22.45          middel  €  29.65          groot  €  37.65

Amarettogâteau

Amarettogâteau

Macaronbodem met hierop luchtige biscuit met mokka crème au beurre, amaretto en eigen gemaakte meringue (eiwitschuim). De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en melkchocolade snippers. De bovenkant wordt overgoten met een laag grenache. 

klein  €  23.20            middel  €  30.10          groot  €  39.05

Merveilleuxgâteau

Merveilleuxgâteau

Macaronbodem met crème au beurre en een luchige biscuit, besprenkeld met likeur. Hierop slagroom met eigengemaakte meringue (eiwitschuim). De gâteau is aangestreken met slagroom en de zijkant is afgewerkt met een dikke laag pure chocolade. Op de bovenkant slagroom met pure chocolade snippers. 

klein  €  25.05          middel  €  32.70        groot  €  40.95 

Miserabelgâteau

Miserabelgâteau

Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. De gâteau is in twee lagen verdeeld met crème au beurre en likeur ertussen en afgewerkt met poedersuiker. 

klein  €  24.00          middel  €  31.05        groot  €  39.35

Leopoldgâteau

Leopoldgâteau

Macaronbodem meet crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit, besprenkeld met likeur, crème patissier en slagroom. De taart is aan de boven- en zijkant afgestreken met crème au beurre en eigen geroosterde amandelsnippers.  

klein  €  23.60          middel  €  29.65          groot  €  37.85

Frambozengâteau

Frambozengâteau

Macaronbodem met crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit, crème patissier met frambozen, eigengemaakte frambozenconfiture en slagroom. De taart is aan de zijkant afgestreken met crème au beurre en pure chocolade snippers. Op de bovenkant een royale laag grenache. 

klein  €  25.25          middel  €  32.35            groot  €  41.30

Leopold frambozengâteau

Leopold frambozengâteau

Macaronbodem met roomboter crème au beurre en luchtige biscuit. De taart is gevuld met crème patissier, frambozen, eigengemaakte frambozenconfiture en slagroom. De taart wordt aan de zijkant afgestreken met crème au beurre en eigengeroosterde amandelsnippers. Op de bovenkant een randje rozetten van crème au beurre en in het midden verse frambozen. 

klein  €  25.65          middel  €  33.95          groot  €  43.05

Marsepeingâteau

Marsepeingâteau

Macaronbodem met crème au beurre, een luchtige biscuit, crème patissier met frambozen en een beetje slagroom. Daarop eigengemaakte frambozenconfituur met slagroom. De gâteau wordt rondom helemaal afgewerkt met marsepein. 

mini  €  18.80      klein  €  26.95        middel  €  33.80      groot  €  44.30

Mokkagâteau

Mokkagâteau

Macaronbodem met een beetje mokka crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit met daartussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en macaronkruimels. De bovenkant is versierd met rozetten van mokka crème au beurre, walnoten en chocolade koffiebonen. 

klein  €  23.20          middel  €  30.10          groot  €  39.05

Bananengâteau

Bananengâteau

Macaronbodem met een dun laagje crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit met slagroom en banaan. Deze taart is rondom bekleed met marsepein en afgewerkt met verse frambozen en aardbeien. 

klein  €  27.05        middel  €  36.85          groot  €  49.95

Piece montée

Piece montée

Krokante bodem van zelfgeroosterde amandelsnippers en suiker. Hierop een torentje van eigengemaakte soesjes gevuld met crème patissier. Het geheel wordt overgoten met gesmolten suiker. 

€  1,75  per  soesje

Bruidstaart hartvorm

Bruidstaart hartvorm

Taart naar keuze in hartvorm.
Speciaal op aanvraag. Diverse formaten zijn mogelijk. 

Prijs  is  afhankelijk  van  aantal  personen.

© IXAD