Patisserie-Chocolaterie Peter Lemmens -

Patisserie - Diversen

Alle gebak, vlaaien, koekjes en andere zoete lekkernijen van Peter Lemmens worden met echte roomboter en verse ingredienten bereid. Bijna dagelijks worden deze producten geleverd in onze bakkerij: meel, eieren, room, boter, noten, cacao en natuurlijk fruit. In de zomer komt het fruit van de fruitboeren uit de omgeving. Iedere dag of eigenlijk nacht, wordt gebakken. Ook op zondag! s Ochtends heel vroeg worden de eerste taarten en nog warme vlaaien vervoerd naar onze winkels in Maastricht en Valkenburg (zie de openingstijden).  

Muesli repen

Zelfgemaakte muesli repen.
Zakje a 4 stuks 

€      3.05

Roomboter cake

Roomboter cake

Volgens grootmoeders recept. 

  €    6.35

Kaneelcake

Kaneelcake

Luchtige roomboter kaneelcake. 

€    12.30  groot            €      6.70  klein

Petit fours

Petit fours

Ideaal voor bij de High-tea, een receptie of gewoon lekker bij een kopje koffie of thee. Petit four is een harde Wenerbodem met frangipanne. Hierop vanille- of mokkacreme au beurre, afgewerkt met een laagje mokka, chocolade of narurel foundant. 

  €    1.50

Hagelslag

Hagelslag

Melk- en pure hagelslag van Belgische chocolade. Verkrijgbaar in luxe verpakking of in zakjes van 200 gram. 

  €    3.00                                luxe  verpakking    €    4.40  /  €  8.05

Parisiennes

Parisiennes

Kleine cakejes gemaakt van frangipanne (amandel) met aan de buitenkant amandelsnippers. Verpakt in zakjes van 5 stuks.

Ook verkrijgbaar in mini uitvoering, zakje a 150 gr € 3.05

 

  €    6.55

Peperkoek

Peperkoek

Op ambachtelijke wijze bereid. 

  €    3.30

Borrelgarnituur

Borrelgarnituur

Van zelfgemaakt roomboterbladerdeeg. Verpakt in een zakje van 250 gram met de varianten zout, maanzaad en kaas. 

  €    4.45

Sprits

Sprits

Gemaakt met echte boter. Verpakt in zakjes van 250 gram. 

  €    5.10

© IXAD