Patisserie-Chocolaterie Peter Lemmens -

Werken bij Peter Lemmens

Bij ons werken zon 40 mensen, verspreid over de 4 winkels in Gronsveld, Maastricht en Valkenburg en de bakkerij in Gronsveld. Ze zijn full-time of part-time in dienst. Het werk in de winkels bestaat uit het verkopen van onze produkten aan de klanten, het opnemen en doorgeven van bestellingen en het vullen van de vitrines. Onze zaak op de Glacisweg in Maastricht heeft ook een lunchroom, de verkoopsters daar zijn ook serveerster. In de bakkerij werken gediplomeerde bakkers en chocolatiers, leerlingen en bezorgers.
De werksfeer vinden wij erg belangrijk. Daar wordt veel aandacht aan besteed, gelukkig blijkt dat ook uit het feit dat veel werknemers langdurig bij ons in dienst zijn.

Indien er vacatures zijn plaatsen wij deze op onze website.
U kunt contact opnemen met Dhr. E. Reintjens middels het volgend mailadres:klik hier
Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Vacature: Banketbakker
Wij willen graag ons team in de bakkerij versterken en zijn daarom op zoek naar een:
Ambachtelijke, zelfstandig werkende banketbakker (m/v)
Wij zijn een patisserie met 4 winkels en leveren ook veel aan derde kanalen.
Wij werken op een ambachtelijke manier en zoeken daarom een echte vakman met passie voor het vak.
Wij bieden:
- Een leuk team mensen zowel in de bakkerij alsook in onze winkels
- Een fijne sfeer in een mooi bakkerij
- Beloning volgens cao
Wij vragen:
- Een gediplomeerd vakman
- Zelfstandig kunnen werken
- Recente ervaring in ambachtelijk werkende bedrijven
- Passie
- Oog voor kwaliteit en efficiency
Herken jij je in bovenstaande tekst? Stuur dan een email met je motivatie en CV naar: Erik@peterlemmens.nl.


Vacature: Weekendhulp Bakkerij
Wij zijn dringend op zoek naar weekendhulp voor in de bakkerij.
Heb je interesse om in het weekend een centje bij te verdienen en ben je flexibel ingesteld neem dan contact op met Erik Reintjens















Wij nemen ook stagiaires aan met aan ons bedrijf gerelateerde studie-opdrachten. Ook hiervoor kunt u per mail contact opnemen.

 
© IXAD